Muratpaşa Ziraat Odası

Muratpaşa Ziraat Odası > Haberler > Antalya’da Ziraat Odası seçimi yapıldı.

Antalya’da Ziraat Odası seçimi yapıldı.

5 Şubat 2011’de Antalya Ziraat Odası Organ seçimi Antalya Tarım İl Müdürlüğü Sosyal Tesisilerinde yapıldı. Ziraat Odası Yönetim kuruluna Halil ORDU, Adem UTKU, Nazif ALP, Raşit ALTUN, Mustafa BALKIÇ, Abdi YARAŞCI ve Hamit ASLAN seçilmişlerdir.
Yapılan görev bölümünde; Yönetim Kurulu Başkanlığına Halil ORDU, 2. Başkanlığğa Adem UTKU ve Muhasip Üyeliğe Nazip ALP getirilmiştir. Meclis Yönetimin Kuruluna Ahmet Osman OĞUZ, Cafer ÖZEN, Celil İBİK, Mustafa KAYRAK, Halil GÜNDOĞDU, Mustafa ŞEN, Yakup TEKŞAM, Ramazan EKİN, Ali KARABAĞLI, Şükrü KAYA, Ramazan BALCI, Hasan ADLI, Yusuf ELMAS ve Süleyman KABAAĞAÇ seçilmişlerir. Yapılan Görev Bölümünde; Meclis Başkanlığına Ahmet Osman OĞUZ, 2. Başkanlığa Cafer ÖZEN Oy birliği ile getirilmiştir.