Muratpaşa Ziraat Odası

ZOBİS
Muratpaşa Ziraat Odası > Haberler > Tarımda Genç Girişimci Kadınlar güçleniyor program eğitimi başladı.

Tarımda Genç Girişimci Kadınlar güçleniyor program eğitimi başladı.

12- 16 mart 2018 tarihinde 4 günlük bir otelde toplantıya Antalya İl Gıda tarım ve Hayvancılık müdürü Mustafa ÖZEN, Muratpaşa Ziraat odası başkanı Nazif ALP ,Antalya KOSGEB il müdürü Muhammet Şükrü MISIRLI, Akdeniz Üniversitesin Ziraat fakültesinden Prof.Dr. Burhan ÖZKAN ve diğer yetkililerle kadın çiftçiler katıldı.

Tarımın değişik alnalarında faaliyet gösteren yenilikçi yaratıcı kaynakları etkin ve verimli sürdürülebilir kullanan, bulunduğu çevreye öncülük eden ve rol model olabilecek kadın çiftçilerimizin hayatlarında bir farkındalık ve ivme kazandırması kırsalda kadın istihdamına katkıda bulunması ile tarımda başarılı kadın girişimcilerin artması açısından önemli olacaktır.